Valpar väntas
ROTTWEILER


2022-06-17 Parning har skett mellan Vargstubacken Alyssa SE34047/2019 och Bolt von haus Milspeed JR78529.


Bolt
Bolt
Bolt

Bolt von haus Milspeed JR78529

HD A

ED ua

Jlpp fri

Alyssa
Alyssa
Alyssa

Vargstubacken Alyssa SE34047/2019 

HD A

ED ua

Jlpp, nad , lemp fri herditärt


Parning har skett mellan Vargstubacken Alyssa SE34047/2019 och Bolt von haus Milspeed JR78529.


Alyssa kommer ur en helt fri kull, index 109 Hd och 108 ED. En väldigt jämn kull med bra mentalitet.


Bolt är en import hane från Serbien. Han är en super trevlig, glad och tillgänglig hane med väldigt bra mentalitet 


Ur denna kull förväntar vi oss valpar med stabilt psyke, arbetsvilja och en bra "av- och på knapp". Valparna beräknas födas i mitten av juli och levereras i mitten på september.


Vi förväntar vi oss att du som är intresserad av en valp ur denna kombination lever ett aktivit liv och och är intresserad av att gå kurser och aktivera hunden både fysiskt och mentalt. Vill du tävla ser vi det som en bonus. Vi förväntar oss även att du har ordnat med hundpassning dagtid vid arbete.


För att kunna utvärdera vårt avelsarbete vill vi att du som valpköpare röntgar din hund (Hd och Ed röntgen) vid 12-15 månaders ålder samt genomför mentalbeskrivning (MH) med din hund. Vi som uppfödare brukar anordna MH och genomföra dessa kullvis och vi förväntar oss att våra valpköpare deltar på MH. Vi brukar även försöka anordna en kennelträff en gång per år. Vi har många års erfarenhet av uppfödning och vi finns tillgängliga för våra valpköpare dygnet runt om det skulle uppstå några frågor eller funderingar.


Om du känner att detta är något för dig/er och du är seriöst intresserad av att köpa en valp från oss är du välkommen att ta kontakt via telefon eller mail. Vi säljer inga valpar som gårdshund eller enbart sällskap. Vi säljer inte heller några valpar utan att ha träffat blivande valpköpare fysiskt.


Vid intresse, ring eller mejla.

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: Aki 0705842326 (ring efter klockan 17.00)

Mejl: witchan@hotmail.com