Planerad parning2021-07-25 Parning har skett mellan Vargstubacken Havanna SE59748/2018 och Bolt Von Hause Milsped JR78529.

.

             


Parning har skett mellan Bolt Von Hause Milsped och Vargstubacken Havanna och valpar väntas i slutet på september. Ultraljud kommer att göras i slutet på augusti.Vi riktar oss till dig som är intresserad av att gå kurser och träna med din hund och gillar ett aktivt liv. Vi förväntar oss att du som köper valp från oss lever ett aktivt liv och är intresserad av att gå kurser och aktivera hunden både fysiskt och mentalt. Vi förväntar oss även att du har ordnat med hundpassning dagtid vid arbete.


För att kunna utvärdera vårt avelsarbete vill vi att du som valpköpare röntgar din hund (Hd och Ed röntgen) vid 12-15 månaders ålder samt genomför mentalbeskrivning (MH) med din hund. Vi som uppfödare brukar anordna MH och genomföra dessa kullvis och vi förväntar oss att våra valpköpare deltar på MH. Vi brukar även försöka anordna en kennelträff en gång per år. Vi har många års erfarenhet av uppfödning och vi finns tillgängliga för våra valpköpare dygnet runt om det skulle uppstå några frågor eller funderingar.


Om du känner att detta är något för dig/er och du är seriöst intresserad av att köpa en valp från oss är du välkommen att ta kontakt via telefon eller mail. Vi säljer inga valpar som gårdshund eller enbart sällskap. Vi säljer inte heller några valpar utan att ha träffat blivande valpköpare fysiskt.

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: Aki 0705842326

Mail: Haajanen@hotmail.com eller witchan@hotmail.com 

bolt
bolt2
bolt3

Bolt Von Hause Milsped JR78529

Import Serbien, jlpp fri, DNA testad, Hd A, Ed 0.

(Är under registrering SKK)


E: ADRK128263 Puma Vom Wilden

U: HR726000 Rea Von Hause Milsped

Vargstubacken Havanna SE59748/2018

Hereditärt fri jlpp, nad, lempE: Vargstubacken Arrow

U: Berlina Roganland