Parning har skett mellan SE34047/2019 Vargstubacken Alyssa & SE51511/2022 Tezla Stars Frozen Kristoffer

SE51511/2022 Tezla Stars Frozen Kristoffer

HD A ED UA , JLPP, Nad, Lemp n/n

Godkänt MH

PORSCHE
PORSCHE1
PORSCHE2
PORSCHE3

SE34047/2019 Vargstubacken Alyssa

HD A ED UA ,JLPP Nad ,lemp hereditärt

Godkänt MH

ALYSSA2
ALYSSA1
ALYSSA

PARNING HAR SKETT MELLAN TEZLA STARS FROZEN KRISTOFFER OCH VARGSTUBACKEN ALYSSA


SE51511/2022 Tezla Stars Frozen Kristoffer

Kristoffer eller Porsche som han även kallas är en livlig och mycket vänlig hund, lätt i hantering. Han vill alltid vara till lags och älskar all form av träning. Han tränas i bruks spår och lydnad och har även kört lite Nose Work. Han är med på allt man erbjuder. Under vila har han lätt för att varva ner och koppla av. Porsche kommer ur en kull på 6 stycken individer varav 5 stycken är röntgade med fria höfter och armbågar. Även hans kullsyskon är vänliga och har hög energi. Porsche har en vacker exteriör och fantastiska rörelser. Han har flertal placeringar på utställning.SE34047/2019 Vargstubacken Alyssa

Alyssa som till vardags bor i en barnfamilj på 3 små barn är en otroligt snäll, sansad, väldigt rar och enkel hund, fullt hanteringsbar och samarbetsvillig

Alyssa kommer ur en felfri kull där alla i kullen är röntgade med HD A ED ua och har genomfört MH.

Alyssa har godkänd exteriörbeskrivning. Alyssa växte upp med sin mamma som var en bestämd tik och tog allt ansvar i hemmet så på MH och MT reagerade Alyssa nästan ingenting på dom olika situationerna, hon var van vid mamma fixade. Hon har nu bott ca 2 år utan mamma så nu när hon va hemma på besök vid parning märktes det att hon hade förändrats en hel del, vaktade och visade betydligt mera självständighet. Alyssa har en kull sedan tidigare, alla röntgade och har gjort Mh. Individerna i tidigare kull har väldigt hög intensitet och vilja har det visat sig.Valpar beräknas födas i början av Juli med leverans början av September. 


Om ni är intresserade av en valp ur denna kombination så vill/önskar vi att ni ska ha intresse av att gå kurser med er hund. Att gå valpkurs med sin hund är en bra start för hundens utveckling då den får lära sig att umgås med andra raser och människor samt får lära sig att koppla av och hantera störningar runt omkring. Vi vill också att ni ska leva ett aktivt liv och ha tid träna stimulera hunden på ett bra sätt, tävling är bara en bonus inte ett krav. Vi säljer ej valpar som gårdshundar eller för enbart sällskap, rottweilern är en hundras som behöver aktiveras på något sätt för att må bra.


Vi kommer eventuellt söka en fodervärd till en tikvalp, önskvärt är att du då har intresse av träna och eventuellt tävla och ställa ut någon gång. Max 10 mil från Sala.

 

Vi arrangerar mentalbeskrivning (MH) för hela kullen och försöker ha en kennelträff en gång om året. Bor ni nära får ni givetvis gärna vara med när vi tränar själva, vi tränar spår, lydnad, specialsök och nosework med våra hundar. Vi finns anträffbara dygnet runt vid eventuella frågor eller problem.

 

Vi förbehåller oss rättigheten att sälja till vem vi vill.


Vid frågor och mer information kring planerad parning vänligen kontakta Aki Haajanen på telefonnummer 0705842326 eller mejla till witchan@hotmail.com eller Haajanen@hotmail.com.